Vi kan maskiner! | Fler butiker
Gnosjö Trädgård & Handel AB
Öppettider

Röjsågar - Gnosjö Trädgård & Handel AB

I vårt sortiment hittar du röjsågar från de bästa varumärkena. Om du har en stor trädgård är en röjsåg en väl värd investering. Den är användbar överallt där gräsklipparen inte kan ta sig fram.

I vårt sortiment hittar du röjsågar från de bästa varumärkena. Om du har en stor trädgård är en röjsåg en väl värd investering. Den är användbar överallt där gräsklipparen inte kan ta sig fram. Välj en kraftigare modell om du vet att du kommer att röja i skogspartier med buskar och sly eller en enklare om du ska använda den enbart i trädgården för högt gräs och liknande. De kraftigaste röjsågarna är utrustade med röjstyre och sele. Du kan välja en modell med trimmertråd, slyklinga eller sågklinga för grövre skogsröjning.


Har man större buskage eller mindre träd som behövs tas bort är en röjsåg det perfekta verktyget. Vi har kraftfulla och välbalanserade röjsågar och skogsröjare som är framtagna för att klara tuffa, långa och krävande arbetspass i skogen. Med en röjsåg blir det inte bara bra utan det kommer gå fort att bli klar med arbetet i trädgården eller skogen.

 

Ska du bara fina till lite i kanterna där gräsklipparen inte kommer åt? Då kanske en grästrimmer passar dig bäst. Vi visar ett begränsat urval här - kontakta din närmsta QC Trädgårdsexperten så veta vilka maskiner som finns i butik!