Vi kan maskiner! | Fler butiker
Gnosjö Trädgård & Handel AB
Öppettider

Motorsåg - Gnosjö Trädgård & Handel AB

Vi har marknadens bästa motorsågar. Ska du röja några träd i din trädgård eller behöver du en proffsmaskin för att avverka skog? Vi har motorsågar för dig som är konsument och för dig som är yrkesverksam inom skog.

Vi har motorsågar från flertalet välkända varumärken och kan hjälpa dig hitta rätt maskin för dina behov. Jobbar du i skogen eller ska du fälla några träd i din trädgård? En motorsåg är ett verktyg som kan komma till användning vid många tillfällen. En bra motorsåg är oftast en bra investering. 

Hur väljer jag rätt motorsåg?

Urvalet av motorsågar är stort i våra butiker och vi vill gärna att du kommer in och diskuterar modell och användningsområde med vår kunniga personal. Att välja rätt motorsåg är inte alltid så lätt. Behöver du ha en bensin-, batteri- eller eldriven motorsåg? Användningsområdet avgör. 

En annan viktig aspekt är säkerheten. En kraftfull och tung motorsåg klarar större objekt men kan vara svår att hantera om det är mindre arbeten som ska utföras. Motorsågen ska ha ett fungerande kastskydd som gör att kedjan bromsas så fort det tar emot förmycket. Ska du arbeta under en längre tid så är det viktigt att motorsågen har en bra vibrationsdämpning så att arbetet inte blir för påfrestande för kroppen. I våra butiker har vi även skyddskläder - något som vi verkligen rekommenderar att du använder.

Det är mycket att tänka på - kom in i en av våra butiker så hjälper vi dig!